Την ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σχετικά με τα οφέλη των λιπαρών οξέων ωμέγα-3 έφερε η μελέτη ενός Ελληνα επιστήμονα. Ο δρ Ευάγγελος Ρίζος από το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, αφού επανεξέτασε τα αποτελέσματα είκοσι παλαιότερων ερευνών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι λαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής με ιχθυέλαια δεν μειώνουν τον κίνδυνο να παρουσιάσουν έμφραγμα, εγκεφαλικό ή άλλο καρδιαγγειακό νόσημα, ούτε και τον κίνδυνο να πεθάνουν από καρδιακά αίτια.
Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012
Η έρευνα που αλλάζει τα δεδομένα για τα οφέλη των λιπαρών οξέων ωμέγα-3
Την ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σχετικά με τα οφέλη των λιπαρών οξέων ωμέγα-3 έφερε η μελέτη ενός Ελληνα επιστήμονα. Ο δρ Ευάγγελος Ρίζος από το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, αφού επανεξέτασε τα αποτελέσματα είκοσι παλαιότερων ερευνών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι λαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής με ιχθυέλαια δεν μειώνουν τον κίνδυνο να παρουσιάσουν έμφραγμα, εγκεφαλικό ή άλλο καρδιαγγειακό νόσημα, ούτε και τον κίνδυνο να πεθάνουν από καρδιακά αίτια.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)